Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Univerzální základy

Univerzální základy
sdílet:
Nejenom v šachu, ale i v jídle existují oblíbená zahájení. Naučte se tři univerzální základy, z nichž pár tahy vytvoříte báječný pokrm. K tomu, abyste vařili pořád něco nového, stačí tak málo!

Které základy to jsou? Dip z fety, ochucená strouhanka a aglio e olio. Dip z fety můžete podávat k opečenému pečivu, jako omáčku k bramborám nebo ho promíchat s těstovinami. V ochucené strouhance obalte kuřecí nudličky, zasypte jí cibuli nebo pod strouhankovou pokličkou zapečte fenykl. Italská klasika aglio e olio, tedy olivový olej s česnekem, ochutí rybu, těstoviny s krevetami i jinak nevýraznou polentu.

Tři univerzální základy a recepty na jídla z nich najdete v zářijovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč