Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Univerzální základy

Univerzální základy
sdílet:
Nejenom v šachu, ale i v jídle existují oblíbená zahájení. Naučte se tři univerzální základy, z nichž pár tahy vytvoříte báječný pokrm. K tomu, abyste vařili pořád něco nového, stačí tak málo!

Které základy to jsou? Dip z fety, ochucená strouhanka a aglio e olio. Dip z fety můžete podávat k opečenému pečivu, jako omáčku k bramborám nebo ho promíchat s těstovinami. V ochucené strouhance obalte kuřecí nudličky, zasypte jí cibuli nebo pod strouhankovou pokličkou zapečte fenykl. Italská klasika aglio e olio, tedy olivový olej s česnekem, ochutí rybu, těstoviny s krevetami i jinak nevýraznou polentu.

Tři univerzální základy a recepty na jídla z nich najdete v zářijovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...