0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Uzávěrka XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant 2016 se blíží

Uzávěrka XX. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant 2016 se blíží
sdílet:
Prozraďte, kde vám chutná

Do 15. září ještě můžete ovlivnit výsledky nejprestižnějšího českého gastronomického průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant pro rok 2016. Stačí se registrovat na stránkách www.grandrestaurant.cz nebo přes smartphone na www.grandrestaurant.cz/aplikace a potom už jen známkovat jako ve škole 1–5. 

Letos slavíme jubilejní XX. vydání. Jedná se o výčet nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v ČR. Hodnocení vzniká na základě nezávislých názorů dobrovolných hodnotitelů, kteří tyto podniky tajně a za svoje peníze navštívili a oznámkovali.

Nejaktivnější hodnotitelé obdrží zajímavé gastronomické výhry. Ať už např. ve formě večeře v nejlepší restauraci roku, MňamBalíček v rámci Grand Restaurant Festivalu nebo pozvánku na slavnostní vyhlášení TOP10 v Míčovně Pražského hradu. Záleží vám na kvalitě české gastronomie? Ovlivněte její úroveň – hlasujte o svých oblíbených restauracích a podílejte se na vytváření kulinární scény v České republice. Máte čas do 15. září 2015.

“Nejezte, nepijte ani nežijte blbě!”

Pavel Maurer
Good Food Lover

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit