Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (34x)
29. 4. 2015
Vejce Benedikt podle šéfkuchaře Marka Fichtnera
Apetit
Vejce Benedikt podle šéfkuchaře Marka Fichtnera
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (34x)

Senzační pochoutka, která spatřila světlo světa v New Yorku už v roce 1894. Nepatří mezi nejdietnější jídla. Kdo však tuhle specialitu ochutná, jednou provždy se zamiluje. Naučte se ji s šéfkuchařem Markem Fichtnerem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na anglické muffiny

Na holandskou omáčku

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6017 kcal
  • Bílkoviny 267 g
  • Sacharidy 439 g
  • Tuky 336 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak poznat čerstvá vejce Jak připravit dokonalé pošírované vejce?

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky