Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (20x)
18. 7. 2014
Bramborový salát podle šéfkuchaře Richarda Fuchse
Apetit
Bramborový salát podle šéfkuchaře Richarda Fuchse
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (20x)

Richard Fuchs vsadil u ‚salátu tisíckrát jinak‘ na nový přístup. Nejjemnější možné krájení, pojicí směs vylehčená zakysanou smetanou, malinká křepelčí vajíčka… Jako skutečný mistr taky nezapomněl na vyladění barev a něžný příslib petrželkové vůně. Bramborový? Ne, okouzlený!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na dozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 379.88 kcal
  • Bílkoviny 13 g
  • Sacharidy 38.5 g
  • Tuky 19.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak připravit bramborový salát, jak ho vylepšit, dochutit a přivést k dokonalosti Jak zpestřit bramborový salát

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005