Richard Fuchs vsadil u ‚salátu tisíckrát jinak‘ na nový přístup. Nejjemnější možné krájení, pojicí směs vylehčená zakysanou smetanou, malinká křepelčí vajíčka… Jako skutečný mistr taky nezapomněl na vyladění barev a něžný příslib petrželkové vůně. Bramborový? Ne, okouzlený!
Suroviny
8
Suroviny
8
Na dozdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 379.88 kcal
- Bílkoviny 13 g
- Sacharidy 38.5 g
- Tuky 19.25 g
Postup přípravy
- Jak připravit bramborový salát, jak ho vylepšit, dochutit a přivést k dokonalosti Jak zpestřit bramborový salát
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005