0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Valentýn v Brně

Valentýn v Brně
sdílet:
14.2.| Speciální menu u příležitosti svátku svatého Valentýna chystá brněnská restaurace Noem Arch. V menu kromě jiného naleznete i nejznámější afrodiziakum - ústřici. V ceně menu je i aperitiv.
Co: valentýnské menu
Kdy: 14.2. 2010
Kde: Hotel/restaurace Noem Arch, Cimburkova 9, Brno – Královo Pole
Za kolik: 890 Kč/osoba, včetně aperitivu
Menu:
Sklenička Méthode Traditionnelle Brut 1415


Salátek ze špiček bílého chřestu v karamelu s jahodami a rukolou,
přelitý jemnou zálivkou s pečenými piniemi


Silný kuřecí bujon s masem, pažitkovými nočky a špetkou šafránu



Gratinovaná ústřice s bernskou omáčkou a limetou

Jahodový sorbet se šumivým vínem a meduňkou

Na másle pečený red snaper, 
podávaný s grilovanou čerstvou zeleninou a trojbarevnými špagetami

Teplé jablíčko marinované v portském víně,
podávané s maracuja-mango zmrzlinou a ananasovým carpacciem
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit