0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční brunch v hotelu Kempinski

Velikonoční brunch v hotelu Kempinski
sdílet:
12. dubna | Pražský hotel Kempinski zve na velký velikonoční brunch plný sladkých i slaných dobrot. Užít si ho můžete v krásném neobarokním baru s klenutými stropy, v lobby pod skleněným stropem, kde denní světlo střídá noční obloha, a přilehlé zimní zahradě.

Co: Velikonoční brunch
Kdy: 12. dubna 2009 od 11.00 do 14.00
Kde: Two Steps Bar, lobby a zimní zahrada hotelu Kempinski, Hybernská Prague, Hybernská 12, Praha 1
Za kolik: 999 Kč, v ceně je zahrnut welcome drink, voda, čaj a káva
Rezervace: tel +420 22 6226 133, email: reservations.prague@kempinski.com
Info: www.kempinski-prague.com

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit