Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vinařství Michala Robka v Bellevue

Vinařství Michala Robka v Bellevue
sdílet:
19. 4.–2. 5. | Nechte se svést výtečným jídlem snoubícím se s těmi nejkvalitnějšími víny. Následující dny se v Bellevue představí moravské vinařství Michala Robka. Tento vinař se soustřeďuje na výrobu malých partií přívlastkových vín s výrazným vlastním rukopisem a stylem výroby burgundských vín. Večer 28. dubna se hostům bude vinař Michal Robek věnovat osobně.

Co: Degustace vína + speciální menu
Kdy: 19. 4.–2. 5. 2010
Kde: Restaurant Bellevue, Smetanovo nábřeží 18, Praha 1
Info: www.bellevuerestaurant.cz, tel. 800 123 553

Menu:
– Pěna z kozího sýra, marinovaná řepa a polníčkový salát
– Ryzlink rýnský 2009, pozdní sběr, Vinice Floriánky

– Ceasar salát z římských listů, farmářské kuře a křupavé krutonky
– Ryzlink rýnský 2007, pozdní sběr, Vinice Roháče

– Pomalu pečený mořský vlk, fenyklová emulze, Brunoise jarní zeleninka
– Rulandské šedé 2007, pozdní sběr, barrique

– Pečená hovězí líčka na kořenové zelenině, bramborové pyré
– Rulandské modré 2007, pozdní sběr

– Ananas marinovaný ve voňavém koření, zmrzlina z marcipánu a pomerančového konfetu
– Rulandské šedé 2008, výběr z bobulí, barrique 


Cena:
Můžete si sestavit své vlastní menu dle chuti:

Menu:                  Vína:          
4 chody 1290 Kč/4 chody 890 Kč
3 chody 1090 Kč/3 chody 790 Kč
2 chody   990 Kč/2 chody 590 Kč

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...