0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyberte nejlepší recept s Florou Gold

Vyberte nejlepší recept s Florou Gold
sdílet:
Soutěž s novinkou Flora Gold se za chvíli přehoupne do druhé poloviny. Recepty kulinářů přibývají každým dnem. Pusťte se do hlasování o nejlepší jídlo.

Do vybírání nejlepšího receptu se můžete zapojit od 16. září do 21. října 2013. Navrhněte sami vítěze soutěže. Ve hře jsou praktičtí pomocníci do kuchyně:

1.–5. místo: topinkovač Moulinex
6.–10. místo: kuchyňská váha Tefal
10.–15. místo: pánev Tefal


Vyhodnocení soutěže proběhne do konce října.

Studená i teplá kuchyně s Florou Gold


Už tradičně je Flora Gold skvělá jako základ pomazánek. V soutěžní sbírce se objevila taková lákadla jako pomazánka s rajčaty a vejci, pomazánka z tresky či sardinková pomazánka s petrželkou. Že se novinka Flora Gold skvěle hodí i na pečení, potvrzují lahůdkové moučníky, které postupně plní stránky www.apetitonline.cz/poslireceptavyhraj. Višňový koláč s tvarohem, luxusně vláčná nugátová bábovka, na kterou nepotřebujete ani špetku mouky, řezy královny Margot, nadýchaný švestkový koláč a další dezerty zpestří každý stůl. Nechte se jimi inspirovat. Zaujmout by vás mohla také slaná jídla, která v deštivém podzimu provoní byt a zahřejí. Floru Gold můžete použít pro zjemnění omáčky k jehněčímu pečenému na víně nebo jí ochutit máslové kuřecí soté se zeleninou.

Vařte s Florou Gold


Kulinářská soutěž s Florou Gold je určena všem, kteří rádi vaří a sdílejí své kulinářské výtvory s jinými gurmány. Soutěžící mohou vyhrát hodnotné pomocníky do kuchyně. Stačí připravit jídlo s Florou Gold a poslat recept a případně fotografii. Chcete se zapojit? Své recepty vkládejte pomocí registračního formuláře na www.apetitonline.cz/poslireceptavyhraj. Soutěž probíhá po celé září a říjen. Na závěr soutěže vybere odborná porota tři nejlepší recepty, které budou odměněny kuchyňským robotem, domácí pekárnou či tyčovým mixérem.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit