Vyšla třetí kuchařka Apetitu. Voní a chutná masem

sdílet:
Dali byste si poctivý český nedělní oběd nebo hledáte něco rychlého, ale vydatného k večeři? Pak je kuchařka Maso právě pro vás. S našimi recepty rychle vyprázdníte mrazák a najdete svého řezníka…

To je maso!


Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 173 stran, kde najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty i tajné tipy nejlepších kuchařů. Ochutnejte to nejlepší z mas, pečínek, zvěřiny, karbanátků nebo pomalu dušeného masa. Podle našeho podrobného návodu je zvládnou i začátečníci. Svíčková, boeuf bourguignon, pilaf nebo kung pao? Na své si přijde opravdu každý!

Maso, přílohy i nákup


120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu. Kuchařka je rozdělena na kapitoly podle druhu a zpracování masa:

  • Hovězí & telecí maso
  • Vepřové maso
  • Jehněčí & kůzlečí maso
  • Králík
  • Zvěřina
  • Mleté maso
  • Domácí zabijačka & uzené maso
  • Grilování
  • Omáčky & knedlíky
  • Na nákupu & v kuchyni

Kde koupit


Kuchařka Maso stojí 299 Kč. Koupíte ji v e-shopu na adrese www.eshop.apetitonline.cz, ve vybraných novinových stáncích a v prodejnách knihkupectví Kanzelsberger.
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit