0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Známe šest finalistů soutěže Vinařství roku 2010

Známe šest finalistů soutěže Vinařství roku 2010
sdílet:
Prestižní vinařská soutěž jde do finále. Letos se nově můžete zapojit i vy a zvolit skutečně nejlepší vinařství v České republice. Vybírat můžete z šestice finalistů, mezi které patří vinařství BOHEMIA SEKT, Moravíno, Znovín Znojmo, František Mádl, Vladimír Tetur a Josef Valihrach.

Průběh soutěže


Do II. ročníku soutěže bylo nominováno celkem 498 vín. Zástupci Národního vinařského centra a Svaz vinařů pod dohledem Ministerstva zemědělství ČR vybrali do užšího kola sto nejlepších vín a ta mají nyní právo být označována známkou ‚Salon vín‘. 17. března bude na galavečeru vyhlášen konečný vítěz soutěže a vinařství, jehož vína budou porotou vybrána jako ta skutečně nejlepší, získá ocenění Vinařství roku 2010. Pokud se chcete akce zúčasnit, kupte si vstupenku co nejdříve – v prodeji je jen čtyři sta kusů.

Hlasujte i vy


Letos se organizátoři vinařské soutěže rozhodli zapojit i širokou veřejnost a udělit jednomu ze šestice finalistů cenu ‚Vindemia Publica‘. Zapojte se a pomozte vybrat to nejlepší víno. Pro kvalifikované rozhodování si můžete koupit na e-shopu sadu šesti vín k degustaci. Zakoupením této sady navíc přispějete částkou 100 Kč na konto Centra Paraple. O nejlepší víno se hlasuje prostřednictvím SMS a každý, kdo se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát zájezd v hodnotě 100 000 Kč.

Finalisté soutěže Vinařství roku 2010


  • BOHEMIA SEKT, a.s., Starý Plzenec
  • Moravíno, s.r.o., Valtice
  • Znovín Znojmo, a.s.
  • František Mádl, Velké Bílovice
  • Vladimír Tetur, Velké Bílovice
  • Josef Valihrach, Krumpíř

Více podrobností naleznete na www.vinarstviroku.cz.

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Beránkova cesta aneb Upečte si ve smaltovaných formách z Česka
  • Lidé a jídlo

Beránkova cesta aneb Upečte si ve smaltovaných formách z Česka

Na tom, jak pěkného beránka nebo bábovku postavíme na slavnostní stůl, má zásadní vliv forma. Ta dobrá vykouzlí milé rysy, skvěle vede teplo a upečené dílo z ní hladce vyklouzne. A taky neco vydrží. My jsme ideální formu našli ve smaltovně...
Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč