0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Známe šest finalistů soutěže Vinařství roku 2010

Známe šest finalistů soutěže Vinařství roku 2010
sdílet:
Prestižní vinařská soutěž jde do finále. Letos se nově můžete zapojit i vy a zvolit skutečně nejlepší vinařství v České republice. Vybírat můžete z šestice finalistů, mezi které patří vinařství BOHEMIA SEKT, Moravíno, Znovín Znojmo, František Mádl, Vladimír Tetur a Josef Valihrach.

Průběh soutěže


Do II. ročníku soutěže bylo nominováno celkem 498 vín. Zástupci Národního vinařského centra a Svaz vinařů pod dohledem Ministerstva zemědělství ČR vybrali do užšího kola sto nejlepších vín a ta mají nyní právo být označována známkou ‚Salon vín‘. 17. března bude na galavečeru vyhlášen konečný vítěz soutěže a vinařství, jehož vína budou porotou vybrána jako ta skutečně nejlepší, získá ocenění Vinařství roku 2010. Pokud se chcete akce zúčasnit, kupte si vstupenku co nejdříve – v prodeji je jen čtyři sta kusů.

Hlasujte i vy


Letos se organizátoři vinařské soutěže rozhodli zapojit i širokou veřejnost a udělit jednomu ze šestice finalistů cenu ‚Vindemia Publica‘. Zapojte se a pomozte vybrat to nejlepší víno. Pro kvalifikované rozhodování si můžete koupit na e-shopu sadu šesti vín k degustaci. Zakoupením této sady navíc přispějete částkou 100 Kč na konto Centra Paraple. O nejlepší víno se hlasuje prostřednictvím SMS a každý, kdo se zúčastní hlasování, má možnost vyhrát zájezd v hodnotě 100 000 Kč.

Finalisté soutěže Vinařství roku 2010


  • BOHEMIA SEKT, a.s., Starý Plzenec
  • Moravíno, s.r.o., Valtice
  • Znovín Znojmo, a.s.
  • František Mádl, Velké Bílovice
  • Vladimír Tetur, Velké Bílovice
  • Josef Valihrach, Krumpíř

Více podrobností naleznete na www.vinarstviroku.cz.

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit