Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 0 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Italský anýzový likér Sambuca jemně voní po bylinkách. Naproti tomu stroh je silný rakouský destilát s rumovým aroma, vyráběný od roku 1832.

Související recepty

Suroviny

40 ml
Sambuca
1 ČL
Stroh 80%

Postup

1

Do panáku nalijte sambuku a navrch opatrně přes lžičku stroh. Zapalte, přiklopte panáka dlaní tak, aby do něj nešel vzduch a driblujte jako při basketbalu (proto basket shot). Pak panáka odtrhněte a vypijte.

Ochutnejte také: Vanilla Cosmopolitan

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/1

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...