0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Basket shot

Basket shot

Zatím nehodnoceno
Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 0 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Italský anýzový likér Sambuca jemně voní po bylinkách. Naproti tomu stroh je silný rakouský destilát s rumovým aroma, vyráběný od roku 1832.

Suroviny

40 ml
Sambuca
1 ČL
Stroh 80%

Do panáku nalijte sambuku a navrch opatrně přes lžičku stroh. Zapalte, přiklopte panáka dlaní tak, aby do něj nešel vzduch a driblujte jako při basketbalu (proto basket shot). Pak panáka odtrhněte a vypijte.

Ochutnejte také: Vanilla Cosmopolitan

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit