Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Rohlíky loupane

Rohlíky loupane

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

Těsto kynuté
droždí 50 g
cukr 0.5 PL
mléko 250 ml
vlažné
mouka pšeničná hladká 400 g
vejce 2 ks
1 na potření
sůl
Těsto
mouka pšeničná hladká 200 g
tuk 250 g
mléko 250 ml
tuk 150 g
cukr 4 PL
sůl špetka
vanilkový cukr 1 PL
mandle 2 PL
2

po 

Apetit magazín

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?
  • Jak na to

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?

Matkeřským stromem brazilských para ořechů je juvie ztepilá. Roste v dalekých deštných pralesích jižní Ameriky. Velká exotická jádra bývají součástí ořechových a ovocných směsí. Para ořechy jsou bohaté na zdraví prospěšné látky. Kolik...
Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit