> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu
< 120 min
4,5
Nejlepší kynuté buchty
< 75 min
4,0
Langoše
< 120 min
4,3
Kynuté jahodové knedlíky
> 120 min
4,5
Vláčné domácí housky
> 60 min
4,5
Nejlepší borůvkový koláč
> 60 min
4,2
Kynuté borůvkové knedlíky
> 60 min
4,7
Lívance babičky Milušky
< 60 min
3,3
Svatomartinské rohlíčky podle Josefa Maršálka
> 120 min
4,6
Tradiční mazanec
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
> 60 min
4,5
Vánočka
< 120 min
4,4
Kynuté ovocné knedlíky
< 90 min
4,0
Skořicoví šneci
> 60 min
4,5
Základní kynuté těsto
< 90 min
4,2
Litý kynutý koláč
< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
> 60 min
4,2
Svatební koláčky
< 20 min
4,3
Drožďová pomazánka
> 60 min
4,1
Nejlepší vdolky
> 60 min
4,0
Svatomartinské rohlíčky s mákem
< 90 min
4,4
Dukátové buchtičky s krémem
< 50 min
4,3
Maminčiny buchty s povidly
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý