Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Stroganov

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Stroganov

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (1)

Suroviny

hovězí maso 60
máslo 3 PL
mouka 1 PL
cibule 1 ks
víno bílé 2 PL
kečup 3 PL
pepř
petrželka
worcesterská omáčka 1 PL
sůl
hořčice 1 PL
vývar hovězí

Ma ma

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit