Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

Karamelizovaná cibule tvoří s hovězím masem dokonalý pár. Vychutnejte si je!

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Maso Britská

Ingredience

    • 2 cibule
    • 4–6 lžic třtinového cukru
    • 2 lžíce červeného vinného octa
    • sůl
    • hovězí steak (ze svíčkové, roštěné)
    • baby špenát

Příprava jídla

Dvě cibule pokrájejte na tenká kolečka a posypte je 4–6 lžícemi třtinového cukru; promíchejte, přidejte dvě lžíce červeného vinného octa a sůl. Grilujte, dokud cukr na cibulce nezkaramelizuje. Pak opečte i hovězí steak (ze svíčkové, roštěné či kýty) tak, jak ho máte rádi (krvavý, středně propečený, propečený). Zasypte cibulkou a podávejte se salátem z baby špenátu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Česnekové kuře

Caprese

Kotlety se šalvějovým máslem

Thajské krevetové kari

Špagety aglio e olio

Rajčatová polévka

Sendvič se slaninou a nivou

Opékané mleté maso s chilli

Roštěnka s balzamikovým octem

Těstoviny s pestem, tuňákem a hráškem

Pikantní čočkový dip

Florentská vejce

Domácí lahodný burger

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Sýrový sendvič

Kuřecí kari s jogurtem

Pečené kuřecí paličky

Těstoviny s rajčatovou salsou

Luxusní tuňáková pomazánka

REKLAMA

Přidat komentář