Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
19. 5. 2016
Hovězí steak s bylinkovým máslem


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Na mase nešetřete a kupte kvalitní hovězí (nejlépe dobře vyzrálý kus).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1521 kcal
  • Bílkoviny 44 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 147 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

shutterstock_2604621423.jpeg

Domácí bylinkové máslo: Citronové, s medvědím česnekem nebo s chutí Itálie! Kterému dáte přednost?

Voňavé, lahodné, neuvěřitelně jednoduché! Domácí bylinkové máslo patří k nejvděčnějším kuchyňským trikům. Dokonale ochutí grilované maso i pečivo, během pár minut ho vykouzlíte z běžných surovin, navíc se snadno uchovává. Ukážeme vám osvědčený základní recept i tři variace, které stojí za vyzkoušení – včetně másla s chutí jako z pravé italské restaurace.