Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
Apetit
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Karamelizovaná cibule tvoří s hovězím masem dokonalý pár. Vychutnejte si je!


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 328 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Julia_Roberts_and_snails.jpg

Víkend s Apetitem: Uvařte slavná filmová jídla a zahrajte si hlavní roli v kuchyni

Karlovarský festival se blíží do finále. A pokud jste se letos na červený koberec nedostali, nezoufejte. Stačí si pustit některou z oblíbených filmových klasik (českou nebo zahraniční) a uvařit si jídlo, které se v nich objevilo. Noky jako z Pelíšků, koláčky ze Samotářů nebo fastfoodový „Royale with cheese“ z Pulp Fiction. Jídla, která se zapsala do filmové historie, si můžete vychutnat i doma – a bez lístku do kina!