Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

5/5 Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 328 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 76 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Karamelizovaná cibule tvoří s hovězím masem dokonalý pár. Vychutnejte si je!

Skryt pre seznam

Suroviny

třtinový cukr 4 PL
vinný ocet červený 2 PL
hovězí steak ze svíčkové roštěné
sůl

Postup

1

Dvě cibule pokrájejte na tenká kolečka a posypte je 4–6 lžícemi třtinového cukru; promíchejte, přidejte dvě lžíce červeného vinného octa a sůl.

2

Grilujte, dokud cukr na cibulce nezkaramelizuje. Pak opečte i hovězí steak (ze svíčkové, roštěné či kýty) tak, jak ho máte rádi (krvavý, středně propečený, propečený). Zasypte cibulkou a podávejte se salátem z baby špenátu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...