Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Hovězí steak s karamelizovanou cibulkou

5/5 Počet hodnocení: 2
Do 30 minut Velmi snadné 1

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 328 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 76 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Karamelizovaná cibule tvoří s hovězím masem dokonalý pár. Vychutnejte si je!

Skryt pre seznam

Suroviny

třtinový cukr 4 PL
vinný ocet červený 2 PL
hovězí steak ze svíčkové roštěné
sůl

Postup

1

Dvě cibule pokrájejte na tenká kolečka a posypte je 4–6 lžícemi třtinového cukru; promíchejte, přidejte dvě lžíce červeného vinného octa a sůl.

2

Grilujte, dokud cukr na cibulce nezkaramelizuje. Pak opečte i hovězí steak (ze svíčkové, roštěné či kýty) tak, jak ho máte rádi (krvavý, středně propečený, propečený). Zasypte cibulkou a podávejte se salátem z baby špenátu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč