Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečená brambora

Základní recept na pečenou bramboru, kterou můžete dochutit spoustou zajímavých náplní.
Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
13 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Více než hodinu
Odstání 10 minut
P
Zelenina Francouzská

Ingredience

    • 4 vydrhnuté brambory na pečení
    • olej

Příprava jídla

Mřížku dejte na střed a troubu zahřejte na 200 °C. Čtyři vydrhnuté velké brambory na pečení lehce potřete olejem. Každou bramboru 6× propíchněte vidličkou a položte na mřížku. Pečte asi hodinu doměkka – středem by měla hladce projet špejle. Na talíři zakryjte alobalem
a nechte 10 minut stát. Pak každou bramboru křížem nařízněte a pomocí utěrky zmáčkněte, aby se otevřela.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář