Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Šťáva z bezinekspagety carbonara

Popis receptu: 
Plody bezu černého obsahují vedle jiného cukry, kyselinu jablečnou, třísloviny, pektin, silice, vitamíny A, B, C a barviva anthokyany.Pozor na to, že syrové bezinky jsou mírně toxické a ve větších dávkách vyvolávají nevolnost. Po tepelném zpracování však tyto účinky vymizí.
Autor: Lada Pilátová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 10
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 l čistých, zralých plodů, 0,5 litr vody, 0,5 kg cukru, 1 sáček vanilkového cukru rumovou tresť či trochu rumu

Příprava jídla

Plody svaříme s vodou a procedíme. Přidáme cukr, chvilku povaříme, poté přidáme vanilku a rumovou chuť. Šťávu je možné zajímavě dochutit lžící rozpuštěné instantní kávy, případně i jiným alkoholem.
REKLAMA

Přidat komentář