Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (16x)
26. 8. 2016
Paprikové těstoviny s chorizem
Apetit
Paprikové těstoviny s chorizem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (16x)

Papriky jdou s chorizem krásně dohromady na pizze, v sendviči i v těstovinách. Pokud se rozhodnete chorizo nahradit jinou klobásou, pamatujte, že čím bude kvalitnější, tím lepší chuť bude mít pokrm; například pravou maďarskou čabajkou určitě nic zkazíte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 747.5 kcal
  • Bílkoviny 32.25 g
  • Sacharidy 63.75 g
  • Tuky 38.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/8

Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem

Související články

Mátový čaj

Vše o mátě: Jak ji pěstovat, kdy sklízet, na co si dát pozor a jak ji využít nejen v kuchyni

Osvěžující vůně, nezaměnitelná chuť a všestranné využití – právě těmito vlastnostmi si máta získala místo nejen v kuchyni, ale i v kosmetice, lékařství a domácí aromaterapii. Patří k bylinkám, které lidstvo využívá už po staletí. Zjistěte, jak mátu pěstovat a kdy ji sklízet. Objevte její léčivé účinky, kulinární využití, ale také možná rizika. Víte třeba, který druh máty je nejvhodnější pro děti? A tušíte, že existují i druhy vonící po jablkách nebo pomeranči?