Papriky jdou s chorizem krásně dohromady na pizze, v sendviči i v těstovinách. Pokud se rozhodnete chorizo nahradit jinou klobásou, pamatujte, že čím bude kvalitnější, tím lepší chuť bude mít pokrm; například pravou maďarskou čabajkou určitě nic zkazíte.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 747.5 kcal
- Bílkoviny 32.25 g
- Sacharidy 63.75 g
- Tuky 38.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem