Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Snídaňové nudle

Vařené vejce je sice k nudlím stylovější, ale klidně opečte na pánvi po slanině a houbách ještě volské oko.

Vydání: 2019/3
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 1 osobu
Doba přípravy: Do 20 minut
PT7M
Vaření 0:07
Těstoviny Asijská

Ingredience

    • 1 balení instantní nudlové polévky ramen se zeleninovou nebo kuřecí příchutí
    • 1 vejce
    • 2 plátky snídaňové nebo anglické slaniny
    • olej podle potřeby
    • 1–2 houby šiitake nebo žampiony, na plátky
    • 1 lžíce nasekané pažitky či 1 nakrájená jarní cibulka
    • omáčka, kterou máte po ruce (např. tonkatsu, čínská švestková, terijaki, ale i BBQ), k podávání

Příprava jídla

1 Nudle připravte podle návodu na obalu. V rendlíčku přiveďte k varu vodu, vložte vejce a vařte 7 minut, zchlaďte proudem studené vody a oloupejte. Slaninu opečte na nepřilnavé pánvi či pod grilem. Na troše oleje (nebo tuku ze slaniny) opečte na pánvi houby. Scezené nudle dejte do misky a doplňte rozpůleným vejcem, houbami, slaninou, pažitkou či jarní cibulkou a pokapejte omáčkou. 

Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Nudle se srirachou a arašídy

Polévka s nudlemi, citronovou trávou, zázvorem a kuřecím masem

Thajská kokosová nudlová polévka

Snídaně pro malé i velké strávníky

REKLAMA

Přidat komentář