Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Snídaňové nudle
Snídaňové nudle
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:

Snídaňové nudle

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Velmi snadné Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 805 kcal
Bílkoviny 99 g
Sacharidy 4 g
Tuky 41 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vařené vejce je sice k nudlím stylovější, ale klidně opečte na pánvi po slanině a houbách ještě volské oko.

Související recepty

Suroviny

1 bal
instantní nudlové polévky ramen, zeleninová nebo kuřecí příchuť
vejce 1 ks
slanina 2 plátek
snídaňová nebo anglická
olej
podle potřeby
houby 1 ks
šitake lze nahradit žampiony, na plátky
pažitka 1 PL
nasekaná, lze nahradit nakrájenou jarní cibulkou
omáčka co máte po ruce (např. tonkatsu, čínská, švestková, terijaki, BBQ), k podávání

Postup

1

Nudle připravte podle návodu na obalu. V rendlíčku přiveďte k varu vodu, vložte vejce a vařte 7 minut, zchlaďte proudem studené vody a oloupejte. Slaninu opečte na nepřilnavé pánvi či pod grilem. Na troše oleje (nebo tuku ze slaniny) opečte na pánvi houby. Scezené nudle dejte do misky a doplňte rozpůleným vejcem, houbami, slaninou, pažitkou či jarní cibulkou a pokapejte omáčkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/3

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...