Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Letní farfalle s dipem z fety

Letní farfalle s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Letní farfalle s dipem z fety

4/5 Počet hodnocení: 1
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1436 kcal
Bílkoviny 52 g
Sacharidy 280 g
Tuky 8 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Po těchhle těstovinách se budou olizovat úplně všichni – malé děti i velcí muži přísahající na steaky. Máme to vyzkoušeno!

Suroviny

farfalle 400 g
nebo jiné krátké těstoviny
sůl
základní dip z fety (odkaz najdete v postupu)

Postup

1

Ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny podle návodu na obalu al dente. Sceďte je a ihned promíchejte s dipem z fety. Můžete je podávat ihned horké nebo i po vychladnutí jako chutný těstovinový salát.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč