0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Letní farfalle s dipem z fety

Letní farfalle s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Letní farfalle s dipem z fety

4 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1436 kcal
Bílkoviny 52 g
Sacharidy 280 g
Tuky 8 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Po těchhle těstovinách se budou olizovat úplně všichni – malé děti i velcí muži přísahající na steaky. Máme to vyzkoušeno!

Suroviny

farfalle 400 g
nebo jiné krátké těstoviny
sůl
základní dip z fety (odkaz najdete v postupu)

1 Ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny podle návodu na obalu al dente. Sceďte je a ihned promíchejte s dipem z fety. Můžete je podávat ihned horké nebo i po vychladnutí jako chutný těstovinový salát.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit