Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Letní farfalle s dipem z fety
Letní farfalle s dipem z fety
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Letní farfalle s dipem z fety

4/5 Počet hodnocení: 1
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1436 kcal
Bílkoviny 52 g
Sacharidy 280 g
Tuky 8 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Po těchhle těstovinách se budou olizovat úplně všichni – malé děti i velcí muži přísahající na steaky. Máme to vyzkoušeno!

Související recepty

Suroviny

farfalle 400 g
nebo jiné krátké těstoviny
sůl
základní dip z fety (odkaz najdete v postupu)

Postup

1

Ve vroucí osolené vodě uvařte těstoviny podle návodu na obalu al dente. Sceďte je a ihned promíchejte s dipem z fety. Můžete je podávat ihned horké nebo i po vychladnutí jako chutný těstovinový salát.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/9

Apetit magazín

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi
  • Zajímavosti

Anglikánci: Elegantní cukroví s křupavými mandlemi

Anglikánci, tedy pusinky na oplatce, patří mezi tradiční vánoční cukroví, jehož kořeny sahají až do období 1. Československé republiky. Tento druh cukroví byl oblíbený nejen díky své jednoduchosti, ale také díky elegantnímu vzhledu a...