Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Těstoviny s tuňákem a olivami
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:
4.8/5 Počet hodnocení: 6
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2846 kcal
Bílkoviny 159 g
Sacharidy 205 g
Tuky 154 g
Vláknina 18 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Těstoviny s tuňákem chutnají výtečně za tepla i po studenu!

Suroviny

těstoviny 400 g
krátké
olivový olej extra panenský 6 PL
pannenský
česnek 2 stroužky
rozdrcený
tuňák 400 g
konzerva, scezená
vypeckované, rozpůlené
kapary 2 PL
propláchnuté
petrželka 1 svazek
hladkolistá, najemno
sůl
pepř

Postup

1

Farfalle uvařte podle návodu na obalu. Pak je sceďte tak, aby na dně hrnce zůstala trocha vody.

2

Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte olivový olej a česnek a na mírném plameni minutu opatrně míchejte; farfalle do sebe krásně natáhnou všechny vůně a chutě. Pak už jen promíchejte se zbylými přísadami, podle chuti osolte a opepřete a podávejte.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/7

Komentáře

30.03.2008 09:39
Recept se nachází v č.7/07, str.21

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...