Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2924 kcal
Bílkoviny 159 g
Cukr 205 g
Tuky 154 g
Vláknina 18 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik
Výtečné i vychlazené!

Suroviny

těstoviny 400 g
Farfalle – mašličky
olivový olej 6 PL
pannenský
česnek 2 stroužky
rozdrcený
tuňák 400 g
konzerva, scezená
olivy černé 80 g
vypeckované, rozpůlené
kapary 2 PL
propláchnuté
petrželka 1 svazek
hladkolistá, najemno nasekaná
sůl
pepř
1.  Farfalle uvařte podle návodu na obalu. Pak je sceďte tak, aby na dně hrnce zůstala trocha vody.

2.  Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte olivový olej a česnek a na mírném plameni minutu opatrně míchejte; farfalle do sebe krásně natáhnou všechny vůně a chutě. Pak už jen promíchejte se zbylými přísadami, podle chuti osolte a opepřete a podávejte.

Apetit magazín

  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...
  • Novinky a zajímavosti

Dokonalé hranolky nejen z brambor

Když se řeknou hranolky, většinou si člověk vybaví ty bramborové. Zkusili jste ale například připravit hranolky z celeru, batátů nebo červené řepy? Vyzkoušejte netradiční hranolky a podívejte se s námi, jak docílit dokonalé chuti a...

Obchod Apetit