Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Slanina tenká jako papír

slanina na prkénku s fíky a česnekem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Potřebujete nakrájet tenoučké plátky slaniny? Použijte jednoduchý trik a slanina se vám nebude pod nožem vzpouzet.

 

Před krájením vložte slaninu na 20 minut do mrazáku. Ztuhlou ji pak snadno nakrájíte na plátky téměř průsvitné.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč