Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dlouho čerstvé pesto

pesto
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Stalo se vám, že jste otevřeli skleničku s pestem a zjistili, že od posledního použití stačilo zplesnivět? Poradíme vám, jak tomu předejít.

 

Pesto by mělo být vždy schované po několika milimetrovou vrstvou oleje, která zabrání přístupu vzduchu. Po každém použití tedy zalijte pesto olivovým olejem a plísně nedostanou šanci.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč