Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dlouho čerstvé pesto

pesto
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Stalo se vám, že jste otevřeli skleničku s pestem a zjistili, že od posledního použití stačilo zplesnivět? Poradíme vám, jak tomu předejít.

 

Pesto by mělo být vždy schované po několika milimetrovou vrstvou oleje, která zabrání přístupu vzduchu. Po každém použití tedy zalijte pesto olivovým olejem a plísně nedostanou šanci.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...