Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
4,9 (7x)
13. 6. 2016
Gorgonzolové pesto s rukolou


< 10 min
4,9 (7x)

V nouzi můžete pracovat s tyčovým mixérem, ale při přípravě pesta v hmoždíři lépe kontrolujete jeho výslednou konzistenci. Třeba tohle pesto je lepší mít trochu hrubší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 459.75 kcal
  • Bílkoviny 9.25 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 44.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti