Proč si připravit bazalkové pesto? Protože je to krásná, čistá a voňavá práce s úžasným výsledkem. Recept na pesto je skutečně velmi jednoduchý a v kuchyni naleze všetranné využití – zamíchejte ho do uvařených těstovin, ochuťte jím salát nebo pestem natřete opečený toust.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 484 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 5.5 g
- Tuky 44 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/5
Květen 2004