Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Znáte uzenou sůl?

Znáte uzenou sůl?

Tahle voňavá chuťovka by neměla chybět doma těm, co rádi grilují, připravují steaky, pečené brambory nebo třeba omelety.
17. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Použít ji můžete také do marinád na maso, nejlépe s olivovým olejem.

V obchodech pozorně čtete, zda sůl opravdu prošla uzením (nejlépe zastudena, například v kouři z dubového dřeva), nebo jestli do ní bylo přidáno aroma chemicky.


REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Uzená sůl se dá použít na hodně způsobů.Určitě je fajn do grilovacích marinád, ale používám i na pečené brambory. Nelepší zkušenost mám zatím s <a href="https://koreni-spices.cz/danska-uzena-sul-morska-sul-4200">https://koreni-spices.cz/danska-uzena-sul-morska-sul-4200</a> Mohu doporučit.

Přidat komentář