Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
4,8 (16x)
20. 2. 2017
Brambory pečené v soli


> 60 min
4,8 (16x)

V téhle úpravě mají ‚zemáky‘ opravdu zemitou chuť, podobnou té, pro kterou milujeme brambory pečené ve žhavém popelu. Slupka je propečená do křupava a vnitřek tak měkký, že se skoro rozpadá. Pozor na to, abyste brambory vyloupali ze slaného kabátu co nejdřív, aby je sůl nestihla příliš prostoupit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 451.75 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/9

2004/9