Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kovové vs. silikonové

vykrajování vánočního pečiva
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Rozhodujete se, jaké pečicí formy a formičky nakoupit?

Kovové formy, obzvlášť cínové nebo litinové, rovnoměrně vedou teplo, což je velká výhoda především v případě, že používáte trouby starších typů. Profesionálové jim dodnes dávají přednost. Silikonové mají tyto výhody: jsou nepřilnavé, nespálíte se o ně a dají se mýt v myčce. 

 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč