Kombinace křehkého máslového těsta a nadýchané, téměř pěnové náplně je krásná a osvěžující. Jemná navinulost tvarohu vylehčuje intenzivní chuť čokolády, aniž by ji přebíjela. Křehký koláč s náplní si dobře rozumí s vůní drobného bobulového ovoce.
Suroviny
8-10 porcí
Suroviny
8-10 porcí
Na těsto
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 785 kcal
- Bílkoviny 68.13 g
- Sacharidy 31.25 g
- Tuky 42.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004