Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co je degoržování

Šampaňské s růžovým sirupem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Chodíte na degustace vín? Máte rádi šumivá vína? A víte, co je degoržování? 
 

 

Jedná se o odstranění kvasinkových kalů z hrdla lahví s šumivými víny. Odstřelením se odstraní kaly vzniklé při druhotném kvašení. Předtím je potřeba hrdlo lahve podchladit ve studené kapalině asi na -10°C.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč