0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co je degoržování

Šampaňské s růžovým sirupem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Chodíte na degustace vín? Máte rádi šumivá vína? A víte, co je degoržování? 
 

 

Jedná se o odstranění kvasinkových kalů z hrdla lahví s šumivými víny. Odstřelením se odstraní kaly vzniklé při druhotném kvašení. Předtím je potřeba hrdlo lahve podchladit ve studené kapalině asi na -10°C.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč