Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Aby quiche držel náplň

quiche
ZDROJ: Sergio Arze/Unsplash
sdílet:

Obáváte se, že náplň koláče bude moc řídká a mohla by proniknout vpichy po vidličce, jimiž uniká pára z naslepo předpečeného těsta?

 

Řešení je snadné. Skořápky od vajec, která budete při pečení potřebovat, nevyhazujte hned. Vytřete z nich mašlovačkou bílek, a až předpečený korpus vyjmete z trouby, pomažte jím zmiňované otvory.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč