Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (98x)
18. 7. 2014
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
Apetit
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (98x)

Jedna z variant tradičního francouzského receptu, do kterého zkuste zakomponovat žampiony a pórek, chybět samozřejmě nemůže smetana a výborný sýr. Jen tak získáte lahodný slaný koláč, který je výborný jako téměř jakékoli jídlo během celého dne.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2412 kcal
  • Bílkoviny 89 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 192 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(98 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Slaný koláč - lotrinská quiche
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

quiche

V sobotu vyrazte na trhy. Ochutnáte neobvyklá jídla i biopotraviny

Hravá kuchyně na trzích

Farmářské tržiště na Jiřáku v historickém centru pražských Vinohrad představí zapálenou kuchařku Lenku Požárovou. Ta připraví nápaditá jídla z ovoce a zeleniny, která znáte z jejích kuchařek. Například pirohy s krůtím masem a oreganem, sladké datlovo-řepové kostky s mandlemi, Orientem zavoní mrkvová marmeláda s pomerančovými květy a k čerstvému pečivu z trhu bude jistě lahodit pomazánka z pečených paprik s piniemi.

Staročeský velikonoční jarmark

Toulcův dvůr připravil oblíbenou jarní akci, která vás seznámí s tradicemi, řemesly a řemeslníky. Budete si moci vyrobit píšťalku, pomlázku, řehtačku a další předměty a dekorace, které k jaru neodmyslitelně patří. Ošizeni nebudete ani o ochutnávku velikonočních pokrmů. Bohatá je také nabídka občerstvení – klobásy, nakládané ovčí sýry, slámová vína, sušené ovoce a mnohé další.

  • Sobota 9. dubna od 10 do 17 hodin, Toulcův dvůr, Kubatova 32, Praha 10, www.toulcuvdvur.cz

Farmářský trh s bioprodukty

Farmářský trh můžete navštívit také v rámci veletrhu Biostyl, který se zaměřuje na biopotraviny a ekologický život. V sobotu 9. dubna budou před Průmyslovým palácem v pražských Holešovicích připraveny stánky, které nabídnou sortiment v biokvalitě. Mimo jiné koupíte zeleninu, hovězí a vepřové maso, uzeniny, sýry, med, víno a vejce. Nákup si můžete nechat odvézt až domů nákladním elektrokolem.

  • Sobota 9. dubna od 10 do 16 hodin, prostor před Průmyslovým palácem pražského Výstaviště, Praha 7
Připravila Jana Kopřivová