Chřestový quiche si zabalte s sebou na piknik nebo na výlet vlakem. Sytý slaný koláč s chřestem je velmi jednoduchý a přípravu vám usnadní i použití kupovaného listového těsta, na které stačí jen přidat náplň. Chřestový kiš je sytá jarní svačinka, na kterou se jen těžko během roku zapomíná.
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5090 kcal
- Bílkoviny 157 g
- Sacharidy 211 g
- Tuky 406 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/5
Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.