Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,2 (11x)
26. 4. 2018
Miniquiche s pórkem
Apetit
Miniquiche s pórkem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,2 (11x)

Čím o Velikonoce potěšit koledníky? Co třeba quiche, tak akorát do ruky? Malé slané koláčky potěší i kdykoliv během roku. Přichystejte je třeba dětem, jako malou svačinu mezi hlavními jídly. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 413.88 kcal
  • Bílkoviny 16.75 g
  • Sacharidy 23.5 g
  • Tuky 27.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Slaný koláč je bleskovka, která ukrývá hodně muziky. Ocení ho rodina i návštěva

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

quiche

V sobotu vyrazte na trhy. Ochutnáte neobvyklá jídla i biopotraviny

Hravá kuchyně na trzích

Farmářské tržiště na Jiřáku v historickém centru pražských Vinohrad představí zapálenou kuchařku Lenku Požárovou. Ta připraví nápaditá jídla z ovoce a zeleniny, která znáte z jejích kuchařek. Například pirohy s krůtím masem a oreganem, sladké datlovo-řepové kostky s mandlemi, Orientem zavoní mrkvová marmeláda s pomerančovými květy a k čerstvému pečivu z trhu bude jistě lahodit pomazánka z pečených paprik s piniemi.

Staročeský velikonoční jarmark

Toulcův dvůr připravil oblíbenou jarní akci, která vás seznámí s tradicemi, řemesly a řemeslníky. Budete si moci vyrobit píšťalku, pomlázku, řehtačku a další předměty a dekorace, které k jaru neodmyslitelně patří. Ošizeni nebudete ani o ochutnávku velikonočních pokrmů. Bohatá je také nabídka občerstvení – klobásy, nakládané ovčí sýry, slámová vína, sušené ovoce a mnohé další.

  • Sobota 9. dubna od 10 do 17 hodin, Toulcův dvůr, Kubatova 32, Praha 10, www.toulcuvdvur.cz

Farmářský trh s bioprodukty

Farmářský trh můžete navštívit také v rámci veletrhu Biostyl, který se zaměřuje na biopotraviny a ekologický život. V sobotu 9. dubna budou před Průmyslovým palácem v pražských Holešovicích připraveny stánky, které nabídnou sortiment v biokvalitě. Mimo jiné koupíte zeleninu, hovězí a vepřové maso, uzeniny, sýry, med, víno a vejce. Nákup si můžete nechat odvézt až domů nákladním elektrokolem.

  • Sobota 9. dubna od 10 do 16 hodin, prostor před Průmyslovým palácem pražského Výstaviště, Praha 7
Připravila Jana Kopřivová