Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dnes k večeři: květák

pečený květák se salátem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Bělostný květák je právě ve skvělé formě. Využijte toho a připravte z něj chutnou večeři. Máme pro vás hned tři recepty.

Při nákupu vybírejte květák, který je na pohmat pevný a má jasnou, zářivě bílou barvu bez nahnědlých skvrn. Zelené listy by neměly být výrazně povadlé, jinak květák není zcela čerstvý. Květák vařte v hrnci bez poklice, aby mohly unikat sirné sloučeniny. Vychutnejte si ho v jednom z našich tří receptů – vařený se sýrem, smažený v křupavé krustě nebo v krémové polévce s knedlíčky.

3× květák:

Připravila Jana Kopřivová
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč