Náš oblíbený květák určitě ocení výlet do jiných krajů a promění se tak v lehké a krásně barevné jídlo, které potěší nejen vegetariány. Indické květákové kari (žluté) s hráškem podávejte s rýží nebo indickým chlebem a ideálním doplňkem je také bílý jogurt.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 207.25 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 15 g
- Tuky 12 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005