Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak usmažit rybu dokřupava

fisn and chips
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jednoduchý trik, který vám zaručí, že ryba při smažení nenasákne tolik tuku a bude křupavá.

Obalovanou rybu, a v těstíčku zvlášť (zkuste půl napůl kukuřičnou a hladkou mouku a pivo či sodovku), je lepší smažit kratší dobu při vyšší teplotě (chleba začne hned prskat a hnědnout), než ji pomalu mořit. Na smažení je dobrý arašídový, rýžový či slunečnicový olej.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč