Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak usmažit rybu dokřupava

fisn and chips
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Jednoduchý trik, který vám zaručí, že ryba při smažení nenasákne tolik tuku a bude křupavá.

Obalovanou rybu, a v těstíčku zvlášť (zkuste půl napůl kukuřičnou a hladkou mouku a pivo či sodovku), je lepší smažit kratší dobu při vyšší teplotě (chleba začne hned prskat a hnědnout), než ji pomalu mořit. Na smažení je dobrý arašídový, rýžový či slunečnicový olej.

Vyšlo v časopise Apetit.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...