Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
2 večeře s tuňákem

2 večeře s tuňákem

Univerzální rybí maso je zdravé a chutná i dětem. Vyzkoušejte snadné recepty.
12. 2. 2014 | Autor: redakce Apetitu

Sendviče s tuňákem


Okapané steaky tuňáka v oleji rozdělte na kousky velikosti sousta a nakombinujte v bagetě třeba s rukolou, rajčetem a majonézou. Jinou kombinací může být římský salát, majonéza, řapíkatý celer a jablko. My milujeme variaci na salát Niçoise se salátovou okurkou, červenou cibulí, černými olivami, bazalkou, sardelovými řezy a vejci natvrdo.



Saláty s tuňákem


V klasice s tuňákem – salátu Niçoise – bývají kromě ryby ještě cibule, kapary, sardelky, olivy, zelené fazolky, brambory, rajčata, salát a vařená vejce a klasická zálivka. Výborný je i tuňákový salát s kuskusem, nakládanými artyčoky, hráškem a petrželkou nebo salát s bílými fazolemi, jarní cibulkou, baby špenátem, česnekem a zelenými olivami. Uvedené kombinace přísad můžete promíchat také s těstovinami a případně s majonézou.

Související

5 večeří na zahřátí

Současné mrazivé teploty sahající hluboko pod nulu přejí spíše než salátům teplým hlavním jídlům. S více denními...

Přidat komentář