Ve dnech, kdy je lednice prázdná, asi většina z nás ingredience v konzervách a balíčcích pro tyto chutné těstoviny najde ve spíži
Postup
1
Ve velké pánvi nebo v hrnci rozpalte olej. Vhoďte na něj cibuli a několik minut ji smažte. Pak přimíchejte česnek, rajčata, chilli a cukr. Osolte, opepřete a přiveďte k varu. Všechno důkladně promíchejte a poté nechte pět minut mírně vařit.
2
Mezitím přiveďte ve velkém hrnci k varu osolenou vodu. Vložte do ní těstoviny a uvařte je podle pokynů na obalu. Tuňáka rozdělte na kousky, přidejte do omáčky a prohřejte.
3
Těstoviny sceďte, přidejte k omáčce a přimíchejte lístky bazalky, pokud máte. Dobře opepřete a podávejte.
Komentáře
20.01.2007 16:05
Moc dobre a jednoduche!
02.07.2007 18:47
Moc dobre
17.07.2008 11:16
další stálice
11.11.2009 18:51
vynikajici :o)