Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Suché pečivo? Žádný problém!

nakrájený chleba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Koláče i jiné druhy pečiva mají při delším skladování tendenci tvrdnout a strávníci na ně přestanou mít chuť. Jak si obecně poradíme se suchým pečivem, které nechceme vyhodit, ale raději sníst?

 

Na to existuje jednoduchá rada. Pečivo můžeme potřít trochou mléka a necháme ho krátce rozpéct v troubě. Pečivo vůbec vydrží mnohem déle, když se uchovává v alobalu, a navíc v ledničce.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč