Nejlepší snídaně na světě? Čerstvá voňavá houska právě vytažená z trouby s trochou másla. Pokud nechcete běhat do pekárny, upečte si vlastnoruční žemle podle našeho receptu.
Videorecept
Suroviny
12 kousků
Suroviny
12 kousků
Navrch
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 238.58 kcal
- Bílkoviny 8.5 g
- Sacharidy 33.25 g
- Tuky 7.92 g
Postup přípravy
- Omládek aneb jak malý kousek droždí umí vykouzlit velký zázrak Slánek: Fenomén slaného kvásku zpopularizovala paní Ludmila Gottwaldová
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva