Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Suché pečivo? Žádný problém!

nakrájený chleba
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Koláče i jiné druhy pečiva mají při delším skladování tendenci tvrdnout a strávníci na ně přestanou mít chuť. Jak si obecně poradíme se suchým pečivem, které nechceme vyhodit, ale raději sníst?

 

Na to existuje jednoduchá rada. Pečivo můžeme potřít trochou mléka a necháme ho krátce rozpéct v troubě. Pečivo vůbec vydrží mnohem déle, když se uchovává v alobalu, a navíc v ledničce.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi
  • Zajímavosti

Hladinka, šnyt nebo mlíko? Američané se učí pít pivo jako Češi

Místo zlatavého ležáku sklenice pěny – Američani šílí po českém mlíku! Zatímco dříve by hosté za oceánem takový „špatně natočený“ půllitr okamžitě vraceli na výčep, dnes se z něj stal vyhledávaný zážitek. Jak si tradiční české čepování piva...