Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (72x)
9. 3. 2016
Rohlíky, housky, žemle, hvězdičky


Snadné
> 60 min
3,8 (72x)

Zlatavé pečivo jezte třeba jako přílohu k polévce nebo jen tak s máslem...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 15 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 15 kousků

Na posypání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2430 kcal
  • Bílkoviny 111 g
  • Sacharidy 340 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(72 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Preclíky

Louhované pečivo: trocha alchymie pro dokonalou kůrku preclíků a rohlíků

Znáte techniku louhování pečiva? Víte, proč jsou tradiční bavorské preclíky opěvovány? Dnes často používáme do louhovacího roztoku jedlou sodu, původní ingrediencí je však pravý louh, tedy hydroxid sodný. Jak vznikla tato zvláštní kuchařská metoda, která spojuje kuchyň s chemickou laboratoří? Kouzlete s těstem jako pekařští profesionálové, vylouhujte pečivo pro dokonale hladkou kůrku!