0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Angreštový kompot

angrešt
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Jak postupovat, aby angrešt nepopraskal.
 

Zralý (ale pevný, nebo téměř zralý) a očištěný (přebraný, odstopkovaný a odbubákovaný) angrešt propíchněte jehlicí nebo vidličkou. Nasypte do sklenic, zalijte horkým nálevem a sterilujte na 85 stupňů asi 20 minut.

Související články

Jak na nejlepší ovocný koláč?
  • Tipy a triky

Jak na nejlepší ovocný koláč?

Koláčům z křehkého těsta zvaným páje sluší náplně z ovoce a efektní zdobení. S našimi recepty a podrobným návodem upečete ty nejkrásnější moučníky babího léta. ...
Ovocné koláče na plech
  • Zajímavosti

Ovocné koláče na plech

Redaktorka Hanka Matoušková pro vás upekla šlehačkovou bublaninu se spoustou lesního ovoce, borůvkový koláč z kynutého těsta, meruňkový koláč s drobenkou a další ovocné lahody.Recepty na ovocné koláče najdete v červencovém Apetitu. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit