Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Angreštový kompot

angrešt
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Jak postupovat, aby angrešt nepopraskal.
 

Zralý (ale pevný, nebo téměř zralý) a očištěný (přebraný, odstopkovaný a odbubákovaný) angrešt propíchněte jehlicí nebo vidličkou. Nasypte do sklenic, zalijte horkým nálevem a sterilujte na 85 stupňů asi 20 minut.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč